U17 behaalt welverdiend brons in de Vlaamse Jeugd Championsleague.

01-07-2022

Proficiat aan onze U17 dames die gisteren in het laatste tornooi van de Vlaamse Jeugd Championsleague een puike prestatie hebben neergezet.

In de Vlaamse Jeugdchampionsleague treden 35 ploegen uit Vlaanderen  aan. Zij bekampen mekaar in 3 tornooien tijdens de Herfst-, Kerst- en Paasvakantie. Hier wordt doorgaan volleybal van hoog niveau gespeeld. Andere deelnemers zijn kanjers zoals Roeselare, Leuven, Zandhoven, Dessel, ... uit Limburg waren o.a. aanwezig As, Stal, Kortessem, Dilsen-Stokkem, ...

In het Herfsttornooi hadden onze dames een slechte start , te wijten aan een gekwetste setter en enkele afwezigen. Ze eindigden toen op een 11e plek. Maar in het Kersttornooi draaide de wind en wisten ze als 2de te eindigen. En tenslotte in het Paastornooi moesten ze in de halve finale de duimen leggen tegen de uiteindelijke winnaar Roeselare en haalden ze een mooie 3de plaats binnen. In de totale rangschikking haalden ze dus nog een welverdiende bronzen plak. 

Terecht een prestatie waarop deze piepjonge ploeg trots mag zijn. Voor zulke doorzetters liggen er bij Datovoc nog vele successen in het verschiet.

 

Op de foto van links naar rechts en van boven naar onder : Sam Pipeleers, Liene Hermans, Hannelore Pass, Axelle Larmenier, Liselotte Adams, Brian Bosmans, Niels Notelaers, Loreana Mandervelt, Nore Machiels, Amelie Vanbroekhoven en Fran Warson.

 


Heb je nog een vraag voor ons?

Aarzel niet!

 

Via dit formulier kan u bij ons terecht voor al uw vragen, voorstellen, bedenkingen,... . 

 
Contacteer ons

Meest recent nieuws

23 May
Datovoc U19 is BELGISCH KAMPIOEN 2022
15 May
Topprestaties op de Vlaamse Jeugdkampioenschappen - U19 naar Belgisch Kampioenschap
06 May
Datovoc Barbeque en seizoensafsluiter 2022